Over ons

Over ID drone

ID drone is in 2020 ontstaan vanuit een (eerst hobbymatige) interesse voor drones. Gaandeweg begon ik het steeds interessanter te vinden en besloot om van deze hobby ook een parttime beroep te maken. Met behulp van een drone kan ik tevens een oude liefhebberij vanuit het verleden (fotografie en video) weer nieuw leven inblazen, maar nu vanuit een heel ander perspectief.

Over mij

Mijn naam is Rudy Asschert. Eind 2021 besloot ik om het roer drastisch om te gooien en mijn adviesbureau ID advies op een laag pitje te zetten. Al snel vond ik een leuke parttime baan als sales consultant bij Bloom. Deze parttime baan biedt mij de mogelijkheid om daarnaast ID drone verder op te starten. Leergierig als ik ben zie ik beide als een nieuwe uitdaging.

Vanaf 31 december 2020 gelden voor alle dronevliegers in de EU dezelfde regels. Ik beschik inmiddels over de benodigde certificaten. Daarnaast zet ik mij als penningmeester en mede bestuurslid van de KNVvL afdeling drones graag in om het drone vliegen in Nederland mogelijk te blijven maken.

Rudy Asschert
Eigenaar ID drone
ID drone blog

Meest recente artikelen

Man using drone.

Blog titel hier

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit metus, nostra mattis nisl varius sociis est. Tempor primis aliquet per eu pretium at quam inceptos eros nibh lobortis duis, facilisis bibendum auctor maecenas commodo torquent pharetra montes vulputate viverra.